Muzica

#lansare #album nou #roxette #charm school

Roxette a lansat cel de-al 8-lea album din cariera

Trupa Roxette a lansat pe 11 februarie " Charm School ", albumul de studio cu numarul opt.

"Charm School" este primul disc cu piese 100% noi lansat de Roxette in ultimii 10 ani.

Ideea unui album a luat nastere in timpul primelor concerte sustinute de Roxette in formula consacrata in cadrul turneului Night of The Proms, primul dupa cei aproape 10 ani de pauza. "In acele momente am inceput sa ne gandim la viitor si sa facem planuri legate de un nou material -  un album care sa captureze cele mai bune momente ale trupei Roxette... privind in acelasi timp inainte!", a afirmat Per Gessle . Asa au inceput inregistrarile pentru "Charm School", un album cu 12 piese care alterneaza intre ritmuri energizante de pop autentic si balade ravasitoare in stilul reprezentativ al trupei.

Noul material Roxette va fi promovat printr-un turneu mondial , care va debuta pe 28 februarie, in orasul rusesc Kazan.

Turneul va ajunge pe 31 mai si in Romania, Roxette urmand sa concerteze pe scena de la Zone Arena din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile pe myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si in Magazinul Muzica la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: Golden VIP (cu loc, in fata scenei) 350 lei, Tribuna VIP (cu loc, in tribuna) 250 lei, Gazon A (in picioare) 120 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea