Muzica

#olivia newton-john #madalina lefter #duet madalina lefter

Romanca Madalina Lefter a cantat un duet cu Olivia Newton-John (video)

Copiii din Romania demonstreaza din nou lumii ca au talent. Madalina Lefter , o pustoiaca de 13 ani din Iasi, i-a uimit pe italieni dupa ce a cantat in duet cu celebra artista Olivia Newton-John.



Eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National "Costache Negruzzi" din Iasi, Madalina a fost invitata sa cante in cadrul emisiunii-concurs "Ti Lascio Una Canzone", de la Rai Uno .

Romanca a interpretat melodia "Alcuni Ragazzi" impreuna cu artista de origine australiana Olivia Newton-John, iar prestatia ei a fost indelung aplaudata de publicul italian.

Tanara artista nu e straina de succesul international. Anul trecut, ea a castigat premiul juriului la concursul "Ti Lascio Una Canzone".

Emisiunea-concurs are ca scop promovarea muzicii italiene si internationale din ultimii 50 de ani, iar la finalul fiecarui episod juriul alege piesa castigatoare.

Astfel, in primul episod al noului sezon, melodia interpretata de Madalina Lefter, "E Poi", din repertoriul Giorgiei, a fost declarata castigatoare in unanimitate atat de juriul de specialitate, cat si de publicul telespectator.



Madalina Lefter & olivia newton-john - Alcuni Ragazzi



Sursa foto: leftermadalina.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea