Muzica

#zdob si zdub #trece vremea omului #basta mafia #piesa noua zdob si zdub

Rock si muzica folk in cea mai noua piesa Zdob si Zdub

Inceputul de saptamana vine cu vesti bune pentru iubitorii de muzica rock. Formatia Zdob si Zdub lanseaza astazi un nou single: “Trece vremea omului”. Noua lansare reprezinta cel de-al doilea single promovat de pe albumul “Basta Mafia”, LP editat si mediatizat impreuna cu MediaPro Music.
      
Suprizele nu se opresc aici, intrucat cei sase artisti moldoveni au pregatit pentru acest single si un videoclip pe care il prezinta publicului odata cu lansarea piesei.

"Pentru noi, Trece Vremea Omului reprezinta piesa de pe albumul „Basta Mafia”  pe care am reusit cel mai bine sa imbinam rockul cu muzica folk, iar meritul acestui lucru il are cimpoiul la care canta Valerica. In plus, are si un text (autor Andrei Copot) ce reda eterna fuga, irreparabile tempus, memento mori, intr-o maniera simpla, pe intelesul tuturor…

Videoclipul are ceva special, reda energia, toate emotiile si entuziasmul primului concert din Turneul European Zdob si Zdub 2012, dupa lungi repetitii cu trainerul nostru de atunci, Kader Kesek. E un live pe cinste ce a avut loc in legendarul club din Budapesta, A38.

Noi cantam de mult timp piesa in concerte, publicul o indrageste, speram si videoclipul sa fie pe placul vostru.”, au spus Mihai Gincu si Roman Iagupov.

Noul videoclip, “Trece vremea omului”, se lanseaza astazi in online si la televiziunile muzicale. “Ineditul” acestui videoclip este sunetul, care este captat din timpul unui concert. Practic odata cu vizionarea clipului, privitorul se transpune in atmosfera unui concert Zdob si Zdub datorita sunetului 100% live.

Puteti urmari aici noul videoclip Zdob si Zdub - “Trece vremea omului”,  lansat impreuna cu MediaPro Music:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea