Muzica

#piesa #robbie williams

Robbie Williams a uitat versurile propriei piese in fata a 60 de mii de fani

In ciuda comeback-ului sau, Robbie Williams a imbatranit si nici memoria nu-l mai ajuta. Cantaretul a uitat in timpul unui concert versurile propriei melodii, Feel, noteaza Daily Mail.

Williams a cantat in cadrul concertului Help For Heroes pe stadionul Twickenham din Londra pentru a sprijini Campania care ajuta militarii intorsi acasa din zonele de conflict.

In timp ce canta hit-ul Feel, Robbie Williams s-a oprit brusc la mijlocul unui vers si nu a reusit sa termine de cantat piesa decat dupa ce a alergat pana in culise ca sa-si reimprospateze memoria. Totul s-a petrecut in fata a peste 60.000 de fani, care au avut insa rabdarea sa-l astepte pe Robbie si bunul simt sa nu-l fluiere.

Ba chiar fanii au inceput sa cante si mai tare versurile melodiei in timp ce Robbie se intorcea pe scena. Cantaretul a spus apoi razand: "M-am speriat de moarte, va multumesc.”

Concertul a continuat fara gafe, iar Robbie Williams a aparut in duet alaturi de Gary Barlow (Take That), moment care a marcat prima colaborare a celor doi artisti dupa o pauza de 15 ani.

La concertul de pe Twickenham Stadium au mai participat printre altii James Blunt , Tom Jones, Enrique Iglesias , Alexandra Burke si Alesha Dixon.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea