Muzica

#rihanna #notorious big #metallica #Talk That Talk

Rihanna s-a inspirat din Metallica si Notorious BIG pentru albumul 'Talk That Talk'

Pentru noul sau album, " Talk That Talk ", Rihanna s-a inspirat din melodii ale unor artisti precum Metallica si Notorious BIG .



Editorii VH1 au catalogat noul material discografic al Rihannei drept "Cel mai obscen album de la 'Erotica' Madonnei incoace". Discul contine 11 melodii, dintre care doua duete, cu Jay-Z si Calvin Harris.

Pentru unele piese, producatorii Rihannei au ales sa foloseasca fragmente din compozitiile altor artisti. De exemplu, pe piesa "Red Lipstick", de pe varianta delux a LP-ului, este utilizat rifful de chitara din hitul trupei Metallica, "Wherever I May Roam" si cateva note din singleul trupei Chase & Status, "Saxon".

Piesa ce da titlu albumului, "Talk That Talk", contine un sample din "I Got A Story To Tell", de la Notorious BIG, iar "Drunk On Love" include note din melodia "Intro" a trupei The xx.

Rihanna va lansa cel de-al saselea album din cariera, "Talk That Talk", pe 21 noiembrie 2011. Pana atunci, puteti asculta mai jos un teaser al intregului material.



Sursa foto: devoratormonden.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea