Muzica

#cantareata #rihanna #fotografii #pictorial sexy

Rihanna este protagonista unui pictorial sexy pentru revista Complex

Cantareata Rihanna apare in ipostaze sexy pe coperta revistei Complex pentru numarul din februarie-martie, pentru a celebra cel de-al saptelea album al sau, "Unapologetic".

Vedeta a realizat un pictorial sexy, alaturi de fostul model si actualmente fotograf Zoe McConell, iar tema pictorialului a fost data de fotografiile pe care Rihanna si le face adesea cu aplicatia Instagram.



Chiar daca a fost acuzata in repetate randuri ca aceasta obsesie a sa de a se fotografia singura denota narcisism, Rihanna sustine ca toata lumea face la fel. Cantareata este de parere ca, atunci cand isi face singura fotografiile, reuseste sa capteze imaginea pe care si-o doreste sa o impartaseasca cu fanii.

"Fiecare are ceva ce iubeste la el sau ceva pe care nu vrea sa-l arate. Totul e in capul tau. De aceea, oamenii isi fac poze singuri, pentru ca e greu ca altcineva sa capteze ce isi doresc ei insisi", a marturisit Rihanna.

Sursa foto: sengook.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea