Muzica

#turneu national #residence deejays #frissco

Residence Deejays & Frissco pornesc "Romanian National Tour"

Dupa ce au cucerit topurile  din Romania si din strainatate cu primele doua single-uri , “Sexy love” si “ Lovely Smile ”, residence deejays & Frissco dau startul unuia dintre cele mai ample turnee nationale din Romania: “Romanian National Tour”.

Vineri, 12 noiembrie, in clubul “The Gate” din Bucuresti, are loc primul concert din cadrul turneului "Romanian National Tour",  ce cuprinde in traseul sau peste 50 de orase si va dura pana in luna mai 2011, anunta cooldude.ro. Conceptul de spectacol are ca tema “viitorul”, avand la baza muzica electronica , show-uri de lasere, proiectii grafice, costume de scena inedite si un lucru nemaintalnit – Residence Deejays & Frissco vor compune o piesa live, pe scena.

“Practic ne vom muta intreg studioul pe scena. Vom compune o piesa acolo, cu publicul, pentru ca pentru ei facem tot. Am inceput sa pregatim acest turneu inca din luna mai si abia acum putem sa spunem ca suntem multumiti ca lucrurile au prins contur”, povesteste Frissco

Residence Deejays & Frissco pregatesc, in paralel cu acest turneu, un nou single, pe care il vor lansa pana la finalul acestui an.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea