Muzica

#concerte #tinie tempah # concert tinie tempah #tinie tempah in romania

Rapperul britanic Tinie Tempah concerteaza in Romania

Tinie Tempah, rapperul britanic cunoscut pentru datorita hit-ului "Written in the Stars", va concerta pe 24 august, in cadrul Festivalului Peninsula, eveniment programat sa aiba loc la Targu Mures. Artistul urmeaza sa evolueze pe Scena Mare.

Cel mai cunoscut reprezentant al hip-hop-ului britanic a cucerit topurile in 2010 inca de la lansarea primului single, "Pass Out", repetand performanta cu "Frisky", si depasind orice asteptari cu "Written in the Stars".

Unul din secretele succesului lui Tinie il reprezinta artistii cu care colaboreaza, printre acestia numarandu-se Snoop Dogg, Kelly Rowland, Chase and Status, Rita Ora si Ellie Goulding. Pe noul album, ce va fi lansat in octombrie, vor aparea si Gary Barlow, Chris Martin (Coldplay), Dizzee Rascal si The Script.

Pe 27 iulie Tinie Tempah a avut onoarea sa se numere printre artistii care au participat la concertul de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vara de la Londra, alaturi de alte nume grele precum Muse sau Arctic Monkeys.

Festivalul Penisula se va desfasura in perioada 23 - 26 august. Pe lista trupelor confirmate pana in prezent se numara: Children of Bodom, N.O.H.A., New Model Army etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea