Muzica

#paul rodgers #queen #jocurile olimpice 2012 #reuniune queen

Queen s-ar putea reuni cu Paul Rodgers pentru Jocurile Olimpice 2012

Trupa Queen s-ar putea reuni cu fostul lor vocal, paul Rodgers, pentru un concert special. Spectacolul ar putea avea loc in timpul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice Londra 2012 .


Rodgers nu este strain de muzica trupei Queen. Intre 2004-2009, artistul a concertat impreuna cu Brian May si Roger Taylor in cadrul unui turneu european. In ultimii doi ani, Paul Rodgers nu a Mai cantat cu membrii Queen.

Roger Taylor s-a declarat incantat de colaborarea cu liderul trupei Free, Paul Rodgers, si spune ca nu ar refuza sa concerteze din nou cu acesta, mai ales daca i s-ar propune sa cante la cel mai important eveniment de anul viitor, Jocurile Olimpice de Vara din Londra.

Intr-un sondaj initiat de revista Rolling Stone, Paul Rodgers a iesit pe locul 55 in topul celor mai mari artisti din istorie.

In perioada in care Paul Rodgers a cantat alaturi de Queen, artistul nu a fost considerat un component al trupei, ci un colaborator.

Queen + Paul Rodgers - We Will Rock You



Sursa foto: brianmay.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea