Muzica

Pretoria in concert

Ghost Town Events si Club 100 Crossroads va invita la o seara ce combina caldura si energia unei trupe live cu explozia unei petreceri dedicata spiritului liber! De muzica live se vor ocupa cei de la PRETORIA, dupa concert petrecerea continuand asa cum v-a obisnuit clubul, cu muzica atent selectata si cat se poate de buna. Toate acestea joi, 3 iunie 2010, ora 21.00, pretul intrarii fiind de 10 lei.
 
Bazele formatiei PRETORIA au fost puse in vremuri de liceu de Vali (chitara solo) si Robert (tobe), pentru ca in scurt timp sa se alature si Alex (chitara ritmica). Daca initial era vorba despre cateva ore pierdute aiurea dintr-o saptamana, incetul cu incetul, hobby-ul s-a transformat intr-o pasiune, chiar o obsesie .
 
Dupa un an, li s-a alaturat Andra (bass) si timp de doi ani au cautat si experimentat diferite stiluri, trairi si abordari. Odata cu aparitia lui Adi (voce), in 2008, lucrurile s-au inchegat intr-un adevarat proiect muzical, urmand la scurt timp si primele spectacole live PRETORIA, printre locatii numarandu-se Big Mamou , Iron City, Club Fabrica sau Downstairs.Detalii: //www.myspace.com/pretoriaband. Contact si rezervari: 0745 250 339; 0734 330 561.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea