Muzica

#sala palatului #pink martini #concert Pink Martini

Pink Martini concerteaza pe 26 mai la Bucuresti

Formatia americana Pink Martini va concerta din nou la Bucuresti, in primavara acestui an. Evenimentul va fi organizat de Events si va avea loc pe 26 mai, la Sala Palatului.



Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului "A Retrospective". Concertul va fi o trecere in revista a celor 16 ani de cariera Pink Martini si va include cateva cele mai indragite piese ale grupului: "Sympathique(Je ne veux pas travailler)", "Hey Eugene", "Una Notte a Napoli", "Lilly".

Biletele la concertul Pink Martini urmeaza sa fie puse in vanzare pe data de 19 februarie. Ele poti fi cumparate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas , librariile Carturesti) si online, de pe eventim.ro.

Pe 19 februarie biletele sunt disponibile la preturi promotionale : 88 lei, 112 lei, 136 lei, 160 lei. Incepand cu data de 20 februarie preturile se vor modifica: 110 lei, 140 lei, 170 lei, 200 lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea