Muzica

#vali barbulescu #pepe #concert pepe

Pepe isi va petrece onomastica la un concert

Nu de putine ori se intampla ca artistii sa-si petreaca aniversarile, zilele de nastere, onomastice sau sarbatorile pe scena, in fata publicului, iar Pepe este unul dintre ei. Solistul va petrece ziua de Sfantul Ion , sustinand un concert intr-un club din Ploiesti .


Sarbatorile de iarna au insemnat ore intregi de munca si un numar mare de concerte pentru Pepe, dar acesta a raspuns pozitiv propunerii de a petrece intr-un club din Ploiesti ziua de Sfantul Ioan, desi se numara si el printre sarbatoriti , numele lui real fiind Ionut Pascu. In timp ce Pepe va interpreta piesele sale de succes, atmosfera din club va fi intretinuta de Vali Barbulescu , iar cei care vor alege sa-si serbeze acolo onomastica vor avea parte de multe surprize din partea organizatorilor.

In plus, o renumita revista pentru barbati va alege una dintre frumusetile prezente la eveniment pentru a o face vedeta unei sedinte foto inedite.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea