Muzica

#bucuresti #concert #b`estfest #skunk anansie #pendulum

Pendulum concerteaza in Romania in cadrul festivalului B’Estfest

Dupa un an de pauza, B’Estfest revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie, anunta organizatorii festivalului. 1, 2, 3 iulie sunt zilele in care se va desfasura cea de-a patra editie a B'Estfest-ului.

Editia din acest an va avea loc in nordul Capitalei, in zona Pipera-Tunari, intr-o zona verde de aproximativ 10 hectare. 

Dupa cum va anuntam va concerta pe 1 iulie. A doua confirmare pentru B’Estfest 2011 este , un grup australian cu un stil muzical ce inglobeaza elemente de dubstep, drum and bass, rock alternativ , heavy metal si electro house. Pendulum urmeaza sa concerteze in cea de-a treia zi a festivalului.

B’Estfest va dispune incepand din acest an si de un spatiu generos de campare destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un „summer camp” veritabil. Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere, de la concerte la expozititii neconventionale, ateliere de creatie , spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante. De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata.

Biletele pentru cea de-a patra editie B’Estfest vor fi puse in vanzare in curand, mai multe detalii despre programul festivalului precum si noi confirmari urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea