Muzica

#paula seling #amy winehouse #maria radu #concert tribut

Paula Seling si Maria Radu, tribut pentru Amy Winehouse

Paula Seling, Maria Radu si Rona Hartner vor aduce un tribut in amintirea divei Amy Winehouse . Evenimentul ` In memoriam Amy Winehouse` va avea loc pe 23 august, in Piata George Enescu din Bucuresti.



Cele trei romance vor aduce in fata publicului propriile versiuni ale celor mai faimoase hituri semnate de diva britanica, iar de la ora 21.30 va fi proiectat pentru public DVD-ul `I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse Live From London (2007)`.

Accesul la concertul- tribut Amy Winehouse este gratuit.

Viata rock 'n' roll s-a dovedit fatala multor artisti, dar putini au captat in asemenea masura atentia publicului precum controversata Amy Winehouse.

Artista este o imagine in oglinda a lui Kurt Cobain, al carui deces, in 1994 (de asemenea, la 27 de ani) a fost precedat de abuzul de droguri si de frustrarea fata de succesul caruia nu putea sa-i faca fata.

amy winehouse a murit pe 23 iulie 2011, in locuinta sa din Londra. Cauza oficiala a mortii va fi stabilita odata cu anuntarea rezultatelor toxicologice.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea