Muzica

#concert #maxim belciug #concert Maxim Belciug

Patria mea e un acord de chitara - concert Maxim Belciug

Vineri, 28 martie 2014, ora 20.00, la Bohemia TeaHouse poposeste Maxim Belciug, maestrul chitarei. Va fi o seara speciala, cu tango-uri si milonga, cu arii baroce si povesti eclectice despre o lume in care oamenii sunt greieri si pasari si canta si zboara, iar patria e "un acord de chitara" si suna a primavara.

Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni romani de astazi si totodata unul dintre putinii care si-au asumat un act artistic bazat pe darnicie si sinceritate. Discret ca persoana, dar expresiv pana la nastrusnicie ca muzician, chitaristul abordeaza un repertoriu eclectic, adesea intr-un stil personal. Trece cu maiestrie de la Bach la muzica latino-americana, de la Scarlatti la ritmuri de tarantela si de la valsuri rusesti la cadente de flamenco, strunindu-si chitara sa caute mereu muzica pura, vie si plina de culoare. Astfel, aparitiile sale in concert se bucura intotdeauna de farmecul special al muzicii facute cu suflet.

Informatii si rezervari: BOHEMIA TEA HOUSE, Str. Poiana Narciselor 1, vizavi de Conservator, 0727.333.631, sau pe pagina de facebook: facebook.com/events/230043053863585

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea