Muzica

#hard rock cafe #ovidiu lipan tandarica #raul kusak #rock in progress

Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak, reuniti in premiera la Rock in Progress

Hard Rock Cafe din Bucuresti va gazdui in premiera un concert sustinut de catre Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak sub conceptul Rock in Progress, in 24 mai 2013, incepand cu ora 21:30.

Conceptul Rock in Progress s-a nascut intre Ovidiu Lipan Tandarica si Raul Kusak din dorinta de a crea la modul “prezent”, de a oferi publicului o muzica care transcede stilurile, dar, mai ales, un spectacol dinamic, plin de culoare, irepetabil.

Intalnirea pe scena a acestor doi artisti, versatili si experimentati muzicieni din Romania, creaza premisa unui concert unic, fara repetitie, la baza caruia vor sta emotiile si vibratiile dintre cei doi si public.

Avand ca filon de baza muzica progresiva a perioadei anilor ’70, calatoria muzicala a lui Ovidiu Lipan tandarica alaturi de Raul Kusak va atinge si laturile traditionale ale muzicii popoarelor lumii.

Biletele pentru concertul Ovidiu Lipan tandarica si Raul Kusak - Rock in Progress se pot achizitiona din reteaua Eventim si online pe eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea