Muzica

#britney spears #madonna #michael jackson #vedete #ciudate #obiecte #rock #pop

Obiecte bizare de-ale vedetelor pe masa de licitatie

Ai cumpara sandwich-ul neterminat al lui Britney Spears? Ce-ai zice de cutia de medicamente a lui Elvis Presley ?
 
In timp ce inca te mai gandesti daca merita investitia, altii ti-au luat-o deja inainte. Iata mai jos cateva lucruri, aparent marunte, care au apartinut unor staruri si care, la un moment dat, au fost scoase la licitatie pe sume frumusele.

Elvis Presley

Dupa cum stim cu stim cu totii au trecut mai bine de 30 de ani de la moartea lui The King of Rock’N’Roll. Si totusi, numele lui inca este exploatat la maximum, marturie fiind obiectele care intr-un mod sau altul au vreo legatura cu Elvis Presley.

Cutie de medicamente
O cutie de medicamente prescrise lui Elvis, cutie care dateaza din 1977, a fost scoasa la licitatie in Las Vegas in primavara acestui an. Cutia continea initial medicamentul Benadryl, un sedativ puternic.
 
Chiar daca cutia oferita spre vanzare era goala s-a gasit un comparator, care a fost dispus sa scoata din buzunar 800 de dolari pentru pretiosul recipient de plastic.

Michael Jackson

Dupa moartea lui Michael Jackson, multi s-au gandit sa isi rotunjeasca veniturile profitand de cererea crescuta pentru obiecte care au apartinut vedetei. Manusi, sosete, bilete de concert, fotografii cu autograf au inceput sa fie scoase subit de la naftalina.

par Michael Jackson
In 1984 in timpul filmarilor la un spot publicitar pentru Pepsi, parul lui Michael a fost cuprins de flacari, fiind stins chiar de Ralph Cohen, producatorul executiv al reclamei.

Acelasi Ralph Cohen a cules cateva bucati de par de care Michael fusese vaduvit in timpul accidentului. In octombrie 2009, Cohen a scos scos la licitatie firele de par, pe care spera sa-si scoata cel putin 1600 de dolari.

Elton John

Prajitor de paine
In februarie 1984, Elton John a facut pasul cel mare, casatorindu-se cu o femeie (!!!), desi toata lumea stia ca artistul are inclinatii homosexuale. Casatoria cu Renate Blauel a avut loc la Sydney pe 14 februarie 1984, chiar de Ziua Indragostitilor.
 
Cum se intampla de multe ori la asemenea ocazii, pe langa bani, insurateii mai primesc si cadouri. Printre darurile de casa noua Elton John s-a ales si cu un prajitor de paine . Daca dupa patru ani din casnicia cantaretului s-a cam ales praful, prajitorul de paine l-a mai tinut pana in 2008, cand s-a hotarat sa-l scoata la licitatie. 

Britney Spears
 
Sandwich Britney Spears
In 2006, ramasitele unui sandwich din care s-a infruptat chiar Britney Spears era scos la vanzare. Un membru disperat din staff-ul vedetei a colectat dintr-o cafenea din Los Angeles sandwich-ul cu porumb mancat pe jumatate de Britney. Doritorii nu au intarziat sa apara, in cele din urma bucatele de mancare fiind achizitionate de Golden Palace, un casino online, care a reusit sa si-l adjudece pentru suma de 520 de dolari.
 
La un moment dat, tot pe Ebay fusese scoasa la licitatie si o guma de mestecat pe care o rontaise aceeasi Britney Spears. Spre dezamagirea vanzatorului, licitatia a fost anulata deoarece incalca legea, guma de mestecat continand fragmente de ADN. 
 
Ozzy Osbourne

Chei ATV Ozzy Osbourne
In 2007, cuplul Ozzy si Sharon Ozbourne scotea la licitatie peste peste 600 de obiecte, bijuterii, costume, tablouri si piese de mobilier din cele trei locuinte pe care le detineau in SUA si Marea Britanie.

Ozzy a scapat cu aceasta ocazie si de cheile ATV-ului cu care avut un accident in decembrie 2003. In urma accidentului rockerul s-a ales cu o fractura de clavicula, o vertebra cervicala si opt coaste rupte.

Madonna

prezervative Madonna
In 2001, odata cu inceperea turneului “Drowned World Tour" al Madonnei, se lansau si primele prezervative cu chipul acesteia pe cutie.

Pozele erau luate din pictorialul sexy pe care Madonna il facuse in 1979, in perioada in care aceasta era o ilustra anonima.

Anii au trecut, iar prezervativele s-au vandut ca painea calda. Pare incredibil, dar exista si persoane care nu s-au atins de “balonasele” cu fata Madonnei pe ele. Ei bine, prezervativele intacte se vand pe Internet pe bani buni, desi au termenul de garantie demult expirat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea