Muzica

#suplimentare bilete Ed Sheeran #concert Ed Sheeran #bilete Ed Sheeran #Ed Sheeran

Nu ti-ai luat bilet la Ed Sheeran? A fost suplimentat numarul de bilete la gazon!

In urma cererii mari a publicului, dar si a unei noi analize a spatiului, echipa de productie a concertului Ed Sheeran a decis sa suplimenteze numarul locurilor la categoria acces general in picioare pentru concertul din 3 iulie de la Bucuresti.

Fanii Ed Sheeran trebuie sa se grabeasca deoarece a fost pus in vanzare un numar limitat de bilete la categoria ACCES iN PICIOARE-GAZON , in valoare de 199 RON.

 Celelalte categorii de bilete ACCES PE SCAUNE, in valoare de 399 RON si 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim) sunt si ele disponibile.

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Despre politica de vanzare a biletelor

Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele la acest concert se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, daca aceasta a incalcat conditiile de achizitie stabilite de organizator si afisate pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html. .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.

Metodele de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/.

Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilitati grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile. Informatii si inregistrari la contact@eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din muzica

Top

Cauta-ti perechea