Muzica

#lady gaga #videoclip lady gaga #Marry the Night

Noul videoclip Lady Gaga va fi lansat pe 1 decembrie

Videoclipul celui mai nou single al lui Lady Gaga, " ", va avea premiera joi, 1 decembrie, pe site-ul eonline.com, anunta aceshowbiz.com.



Anuntul a fost facut chiar de Gaga, pe contul ei de Twitter. Pentru acest videoclip Lady Gaga a lucrat cu coregraful Richard Jackson.

"Va fi cel mai lung videoclip pe care l-am lansat pana in prezent. (Este) inceputul povestii pe care nu v-am dezvaluit-o niciodata", marturisea artista in urma cu cateva zile.

Conform unor informatii aparute in presa de peste hotare, videoclipul va avea o tenta autobiografica, urmand sa infatiseze aspecte din viata si cariera artistei.

" Marry the Night " este cel de-al saselea single extras de pe " ", albumul lansat de Gaga in luna mai. Pana in prezent, acest disc a mai fost promovat cu ajutorul urmatoarelor single-uri : " Born This Way ", " Judas ", "Edge of Glory", " You and I ".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea