Muzica

#single #blood like lemonade #morcheeba #coloana sonora #serial #true blood

Noul single Morcheeba, inclus pe coloana sonora a serialului "True Blood"

Single-ul " Blood Like Lemonade ", extras de pe cel mai recent album Morcheeba , a fost inclus pe coloana sonora a ultimului episod din celebra serie " True Blood ", difuzata si in Romania pe HBO.

“Am fost foarte incantati ca HBO a ales sa foloseasca single-ul nostru pentru finalul celebrului serial True Blood”
, spun membrii trupei pe site-ul lor oficial. Piesa se poate auzi pe fundalul unei scene ce are loc in barul de vampiri, Fangtasia. Episodul a fost difuzat pe 12 septembrie in Statele Unite ale Americii.

Recent reuniti cu solista Skye Edwards, considerata cea mai buna voce a trupei, britanicii de la Morcheeba vor concerta pe 5 octombrie 2010 la Sala Palatului. Ora de incepere a spectacolului se modifica: in loc de ora 20.00, asa cum era anuntat, spectacolul va incepe la 20.30.

Biletele, la pretul de 90 lei, 120 lei, 160 lei sau 200 lei in functie de categorie, se pot online pe eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas ).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea