Muzica

#album nou #lansare album #roxette #album roxette #album nou roxette

Noul album Roxette apare pe de 26 martie

Trupa suedeza Roxette revine in atentia fanilor cu un nou album de studio, intitulat "Travelling".

"Travelling" este albumul cu numarul noua din cariera trupei si va fi lansat oficial pe 26 martie.

Conceptul intregului material nu este nou, ci se aseamana cu " Tourism ", albumul lansat de Roxette in 1992, cand trupa calatorea foarte mult si incerca sa isi gaseasca inspiratia si echilibrul cu ajutorul fanilor devotati. De altfel, noul album contine nu mai putin de 15 piese despre care membrii trupei spun ca "surprind perfect energia pozitiva pe care Roxette o primeste si o ofera la randul sau in cadrul concertelor sustinute dupa revenirea din 2010".

Printre acestea se regasesc atat reinterpretari ale unor hituri mai vechi, cat si piese noi, inregistrate pe parcursul turneului The Neverending Tour pe care l-au inceput in luna februarie a anului trecut. In cadrul acestuia, Roxette a vizitat pana in acest moment peste 30 de tari si a sustinut 85 de concerte, planuind ca in 2012 sa ajunga la uimitorul record de 150 de show-uri.

"It's Possible", primul single extras de pe album este difuzat deja la radio-urile din intreaga lume, piesa fiind disponibila si pe iTunes.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea