Muzica

#nicole cherry #ciresica #senzatie muzicala #cantareata tanara #nicole memories

Nicole Cherry: "Memories” vorbeste despre nostalgia primilor fiori ai dragostei

Una dintre cele mai talentate tinere cantarete de pe piata muzicala din Romania, Nicole Cherry, in varsta de doar 14 ani, face parte incepand de astazi din portofoliul de artisti al casei de discuri MediaPro Music.
 
Multi dintre artistii pe care ii admir fac parte din familia MediaPro Music, asa ca ma bucur foarte tare ca acum sunt si eu alaturi de ei”, a spus Nicole Cherry.
 
"Ciresica", asa cum este alintata de toti cei din jur, a inceput sa cante de la zece ani. Inca din acea perioada, Nicole Cherry cucerea scenele marilor festivaluri de muzica pentru copii din tara, Mamaia Copiilor fiind prima competitie la care a participat. Vocea ei a fost auzita nu doar de cei cunoscuti, sau in festivaluri, ci si la radio, unde realizatorii unui cunoscut matinal au numit-o "Adele de Romania".
 
Single-ul ei de debut, "Memories", o piesa reggae, exotica, beneficiaza si de un videoclip, filmat de Alex Ceausu. “Memories” a strans sute de mii de vizualizari pe YouTube, intr-un timp foarte scurt.

Piesa “Memories” vorbeste despre nostalgia primilor fiori ai dragostei, care pot aparea la orice varsta, iar mai tarziu fiecare dintre noi isi aduce aminte cu bucurie despre aceasta perioada din viata lor”, a mai spus Nicole Cherry.
 
Pe langa activitatea muzicala, Nicole nu neglijeaza deloc scoala. Aceasta studiaza in cadrul Colegiului "Dinu Lipatti", din Bucuresti, la sectia percutie si pian.
 
Puteti urmari aici videoclipul Nicole Cherry - “Memories”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea