Muzica

#Nicky Minaj #Starships # single nou Nicky Minaj

Nicky Minaj lanseaza un single nou: Starships

Solista Nicky Minaj a lansat piesa " ", mai exact primul single oficial de pe urmatorul sau album, "Pink : Roman ". Albumul va aparea pe piata in Marea Britanie, in luna aprilie a acestui an, urmand ca apoi sa fie lansat si in Statele Unite.



Nicky si-a lansat deja, in premiera, piesa "Starhips", la un post de radio britanic, in cadrul emisiunii lui Ryan Seacrest.

" ' Starships ' este una dintre piesele mele preferate, de pe albumul "Pink Friday : Roman Reloaded " ", a declarat solista. "Sunt atat de fericita ca mi-ai dat binecuvantarea la aceasta piesa, Ryan, pentru ca stiu ca lumea o va indragi. Este o piesa care va face oamenii fericiti si asta e tot ce imi doresc", a adaugat aceasta.

Referitor la aparitia sa controversata de la premiile Grammy , Nicky a declarat ca acela a fost momentul ei de nebunie, insa acum este hotarata sa faca lumea sa danseze si sa se distreze pe muzica ei si doar atat.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea