Muzica

#niciodata sa nu spui niciodata #lansare videoclip #videoclip #andra

“Niciodata sa nu spui niciodata”, noul videoclip al Andrei! Urmareste-l aici

A trecut doar o luna de cand Andra a devenit mamica pentru a doua oara. Cu toate acestea vedeta este in forma si si-a reluat viata de dinainte de nastere. Mai mult decat atat, cantareata lanseaza astazi videoclipul "Niciodata sa nu spui niciodata".

Piesa “Niciodata sa nu spui niciodata”, o coproductie MediaPro Music/Andra Records, este compusa de echipa DeMoga Music. “ ‘Niciodata sa nu spui niciodata’ este o piesa cu un mesaj optimist, pentru ca asta ma reprezinta, ca om si ca artist. De cand am ascultat-o prima oara, in studioul lui Marius Moga, am stiut ca mi se potriveste si ca pot transmite ceea ce simt prin intermediul ei”, a declarat Andra.

Clipul urmareste o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar actiunea are loc in jurul unui ring de box.

“Surprizele pot aparea oricand, exact atunci cand nu te astepti, viata ti se poate schimba. Sufletul pereche te asteapta undeva, chiar daca ai impresia ca esti singur. Pentru acest single am pregatit un clip romantic, o poveste de dragoste cu multa pasiune, pe care m-au ajutat sa o spun foarte sugestiv Alex si Oana, doi dansatori foarte talentati”, a adaugat vedeta.

Mai mult decat atat, Andra va urca din nou pe scena, pentru prima data dupa nastere, in aceasta seara, la Sibiu, in cadrul Media Music Awards, unde urmeaza sa ii fie inmanat trofeul Fans Like Aword, dupa ce a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerata astfel cel mai iubit artist roman.. Artista va canta si “Falava”, hitul verii 2015, care a inregistrat peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Urmareste aici videoclipul “Niciodata sa nu spui niciodata” - Andra feat. Cabron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea