Muzica

#formatie #album nou #new kids on the block #lansare album

New Kids on the Block lanseaza un nou album in aprilie 2013

New Kids on the Block, una dintre cele mai indragite trupe de baieti de la sfarsitul anilor '80 si inceputul anilor '90, revine in primavara acestui an cu un nou album. Discul, primul lansat de New Kids on the Block in ultimii cinci ani, se va numi "10" si urmeaza sa apara pe data de 2 aprilie.

"Remix (I Like The)", primul extras pe single de pe acest nou material, va avea premiera in data de 28 ianuarie.

Dupa lansarea oficiala a lui "10", cei cinci membri New Kids on the Block se vor imbarca intr-un turneu de promovare alaturi de alte doua boy-band-uri celebre: Boys II Men si 98 Degrees. Turneul, intitulat "The Package Tour", va debuta in 31 mai 2013 si va cuprinde 28 de orase de pe continentul nord-american.

New Kids on the Block a luat nastere in anul 1984, la initiativa producatorului Maurice Starr. Din repertoriul grupului putem aminti hituri ca "Step by Step", "Hangin' Tough", "You've Got It (The Right Stuff)" si "Tonight". Albumele formatiei s-au vandut la nivel mondial in peste 80 de milioane de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea