Muzica

#colaborare #mediapro #single #kaoma #lambada #maguale

Naguale lanseaza un single in colaboare cu Loalwa Braz - Kaoma, celebra interpreta a piesei "Lambada"

Muzica romanesca nu cunoaste limite. MediaPro Music si Kazebo Music, prin proiectul NAGUALE, reusesc una dintre cele mai de seama colaborari a muzicii romanesti din ultimii ani, o colaborare cu Loalwa Braz/Kaoma, cunoscuta publicului pentru megahitul "Lambada".

Naguale, un proiect 100 % autentic, romanesc, relativ nou pe piata, dar cu radacini bine infipte, a reusit sa cucereasca lumea inca de la prima piesa "Get up". Un proiect care dovedeste inca o data ca muzica adevarata, cu instrumente reale cantate de profesionisti, va avea intotdeauna succes, indiferent de trenduri.

Asa s-a ajuns si la aceasta colaborare. Loalwa Braz - Kaoma este, conform Guinness Book, in top 20 cele mai ascultate si indragite voci din lume. Interpreta "Lambadei" este si azi, 24 de ani mai tarziu, invitata peste tot in lume sa cante aceasta piesa care a facut istorie in muzica.

"Mirame" este numele piesei produsa de Kazibo Music (Ovidiu Baciu & Alex Pelin) si lansate impreuna cu MediaPro Music. Indragita interpreta, in varsta de 60 de ani, a imbratisat cu drag aceasta colaborare si cu siguranta vor urma si altele.

"Colaborarea cu Loalwa Braz (Kaoma) este cea mai importanta realizare a proiectului Naguale de pana acum. Este una dintre vocile care au marcat istoria muzicii si au influentat mai multe generatii. Aveam doar doi ani atunci cand Lambada era ascultata de o lume intreaga si pot spune ca noul single face parte din categoria acelor vise implinite de a face cunoscuta muzica romaneasca prin intermediul acestei voci de legenda a muzicii internationale",a declarat Ovidiu – Naguale.

  • Muzica - Ovidiu Baciu, Alex Pelin
  • Versuri - Ovidiu Baciu, Alex Pelin, Loalwa Braz
  • Compilatie - Ovidiu Baciu, Alex Pelin, Vanotek
  • Prosdus si inregistrat de KAZIBO STUDIO

Poti asculta aici single-ul Naguale feat. Loalwa Braz – KAOMA – „Mirame”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea