Muzica

#ochii tai # retele socializare #lansare single #single #giulia #videoclip

Motivul socant pentru care Giulia si-a inchis retelele de socializare

Timp de o saptamana, Giulia si-a inchis conturile de pe toate retelele de socializare si a renuntat la orice tip de comunicare cu fanii sai. Decizia cantaretei a creat multa valva in randul fanilor care se gandeau la ce-i mai rau.

Insa motivul real pentru care Giulia a apelat la acest gest a fost pentru a-i surprinde pe fani cu vesti bune. Cantareata a pregatit, alaturi de echipa ei, un amplu proces de rebranding! In tot acest proces este inclus si faptul ca Giulia este cel mai recent artist MediaProMusic / Universal Music Romania, astfel ca artista are o noua echipa alaturi de care va pregati multe surprize fanilor ei.

Astfel, in aceasta primavara Giulia anunta lansarea noului ei single si videoclip – "Ochii Tai", un remake al unei piese celebre a artistei Elena Carstea, pe care Giulia adora sa o asculte de mic copil.

"Am fost foarte fericita cand am aflat ca Feli si Serban s-au gandit ca pe piesa pe care o scrisesera se potriveste perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de atasata, 'Daca ochii tai..' a Elenei Carstea", povesteste Giulia.

"Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. 'Ochii tai' e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea", declara Giulia emotionata.

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros si influente specifice anilor ’90, cu o regie semnata de Bogdan Daragiu. Totodata, pentru a marca unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, in videoclip apar atat dansatoarele Giuliei, cat si trupa cu care artista va urca de azi inainte pe scena la toate concertele.

Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasa, dar puternica si cu o atitudine care aproape dezarmeaza.

Vezi aici videoclipul Ochii tai – Giulia

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea