Muzica

#kreator #bestfest #Moonspell #Meshuggah #Obituary

Moonspell, cea mai noua confirmare pe afisul festivalului B'Estfest

Trupa portugheza va concerta din nou in Romania. Moonspell va sustine un concert cu coazia editiei B'Estfest din acest an, ce va va loc in perioada 6- 8 iulie , pe malul lacului Pasarea din Tunari.



Moonspell este una dintre cele mai cunoscute trupe de gothic metal din lume, stilul sau fiind recunoscut pentru amestecul de influente black metal, doom metal si dark metal. Moonspell a lansat de-a lungul timpului opt albume de studio, fiind premiata in repetate randuri pentru vanzari record . Anul acesta, pe 27 aprilie, trupa va lansa cel de-al noualea material, ce se va intitula "Alpha ".

Moonspell se alatura celor de la , si ce vor concerta anul acesta in cadrul festivalului, pe scena dedicata muzicii rock.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achizitionate cu 20% reducere din pretul intreg atat online, de pe www.myticket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu , promotia "early bird" fiind disponibila pana la data de 15 martie. Odata cu finalizarea programului, vor fi puse in vanzare si biletele de o zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea