Muzica

#miley cyrus #bob dylan #videoclip Miley Cyrus

Miley Cyrus a lansat videoclipul "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go"

Miley Cyrus revine in atentie cu un videoclip. Clipul ilustreaza melodia "You're Gonna Make Me Lonesome When You Go", compozitie country pe care marele Bob Dylan a interpretat-o pentru prima oara in 1975.


Vedeta Disney este acompaniata in clip de muzicianul Johnzo West. Pentru acest videoclip, Miley Cyrus a adoptat o tinuta cat se poate de comoda: jeansi si o camasa fara maneci.

"You're Gonna Make Me Lonesome When You Go" face parte de pe albumul tribut Bob Dylan , "Chimes Of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International ", a carui lansare a avut loc ieri.

Materialul consta in patru CD-uri pe care se afla piese inregistrate de peste 80 de artisti. La realizarea lui "Chimes Of Freedom: Songs of Bob Dylan Honoring 50 Years of Amnesty International" au participat nume precum Sugarland, Adele, Kesha, Darren Criss, Maroon 5, Evan Rachel Wood, Lenny Kravitz, Sting, My Chemical Romance .


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea