Muzica

#e nois faze parapapa #michel telo #single nou michel telo #piesa noua michel telo

Michel Telo a lansat un nou hit - "E Nois Faze Parapapa" (VIDEO)

Michel Telo a dat, din nou, lovitura. Dupa succesul incredibil inregistrat cu celebra piesa "Ai Si Eu Te Pego", brazilianul a revenit in atentia fanilor cu un nou single, E Nois Faze Parapapa, care e pe cale sa devina mega-hit.

Noul single al lui Michel Telo, "E Nois Faze Parapapa", a strans pe Youtube, in doar doua saptamani de la lansare, aproape trei milioane de vizualizari.

Artistul brazilian este hotarat sa mentina interesul publicului atintit asupra lui si sa dea, din nou, lovitura, cu noul sau single.

Chiar daca piesa "Ai Si Eu Te Pego" inca se mai bucura de succes, inregistrand in luna iulie peste 18 milioane de copii vandute, Telo nu s-a lasat pe brazda. A trecut la treaba si a hotarat ca e timpul pentru un nou hit. Asa a luat nastere piesa "E Nois faze Parapapa", la care cantaretul a filmat si videoclip. Piesa a inceput deja sa faca furori pe internet.

Foto: 91dat.com.mx

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea