Muzica

#metallica #filme 3D

Metallica are in proiect un film 3 D

Membrii formatiei rock Metallica au ajuns la un punct in care isi doresc ceva mai mult de la cariera artistica, astfel incat ei planuiesc sa realizeze cat de curand un film 3 D.


Desi rockerii nu sunt adeptii zvonurilor, de aceasta data au confirmat ca urmeaza ca intr-un viitor nu foarte indepartat,undeva prin 2013 sa fie realizat un film 3 D al formatiei.

In ultimele luni au fost facute o serie de mentiuni cu privire la acest proiect,in diverse publicatii comerciale si in cadrul emisiunilor T.V.Confirmarea a venit chiar de pe site-ul propriu al formatiei Metallica.

Nu exista date exacte cu privire la genul acestui film, astfel incat nu se stie daca acesta va fi un film documentar ,un film de concert sau un alt tip de proiect.

Proiectul este unul in stare incipienta,nefiind nimic batut in cuie ,iar detaliile vor fi dezvaluite pe parcurs ce lucrurile vor avansa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea