Muzica

#broadway #musical #film #mary j blige

Mary J. Blige va juca in filmul Rock of Ages

Mary J . Blige va juca in adaptarea pentru marile ecrane a musicalul de pe Broadway, " Rock of Ages ", informeaza aceshowbiz.com.

Muzicalul de succes de pe Broadway va fi adaptat pentru marile ecrane, iar producatorii au ales-o pe Mary J. Blige sa ii dea viata exoticei proprietare a unui club erotic.

Musicalul a primi numeroase premii si nominalizari si este unul dintre cele mai apreciate show-uri. Producatorii spera ca si filmul pentru marile ecrane sa aiba acelasi succes anul viitor.

Printre vedetele de la Hollywood care vor juca in acest film se numara si Tom Cruise si Taylor Swift. Regina soul, Mary J. Blige, este asteptata sa faca parte din distributia filmului.

Mary J. Blige ii va da viata proprietarei clubului The Venus, iar Tom Cruise va interpreta rolul cantaretului Stacee Jaxx.

Musicalul spune povestea a doi tineri care se intalnesc in timpul unei calatorii la Los Angeles si care se indragostesc nebuneste. Coloana sonora este asigurata de legende ale muzicii anilor '80 precum Bon Jovi, Journey sau Pat Benatar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea