Muzica

#concerte #mark knopfler # concert mark knopfler #mark knopfler la bucuresti # solist dire straits

Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits, concerteaza pentru prima oara in Romania

 

Mark Knopfler, fondatorul, compozitorul, chitaristul si solistul trupei Dire Straits, va concerta pentru prima oara in Romania in primavara anului viitor. Concertul va avea loc pe 25 aprilie 2013, pe scena Salii Palatului din Capitala.

In perioada in care a activat alaturi de Dire Straits, Mark Knopfler a lansat o serie de piese de succes: "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Tunnel of Love", "Private Investigations", "Money for Nothing", "Walk of Life", "So Far Away", "Your Latest Trick", "Brothers in Arms".

In calitatea de artist solo, Knopfler a colaborat cu o serie de nume sonore din lumea muzicii: Eric Clapton, Bob Dylan, Bryan Ferry, Phil Lynott etc.

Biletele vor fi puse in vanzare pe 13 septembrie, urmand a fi disponibile pe myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la urmatoarele preturi: 130 lei, 195 lei, 285 lei, 395 lei sau 595 lei. Intre 7 – 12 septembrie fanii vor avea la dispozitie o scurta perioada de pre-sale chiar pe site-ul oficial al artistului: www.markknopfler.com.

Foto: mylespaul.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea