Muzica

#compozitor #pink #. marius moga

Marius Moga si Pink impart acelasi compozitor

Marius Moga a petrecut trei sapatamani in Statele Unite, timp in care a avut ocazia sa lucreze cu unul dintre compozitorii lui Pink, Jimmy Harry.


Artistul a inceput sa lucreze la o piesa impreuna cu Jimmy Harry si asteapta ca materialul sa fie ales de un artist cunoscut.

`Am compus o piesa cu Jimmy in studioul lui care e pe o strada plina de vegetatie si de casute parca decupate din Lord of the Rings, urmeaza sa aflam ce artist o alege pentru inregistrat. E un producator care a facut o gramada de Billboard Hits si de la care am invatat o gramada de lucruri legate de productie, structura pieselor si despre industria muzicala din Los Angeles in general`, a declarat Marius Moga.

De asemenea, Marius Moga a schimbat cateva vorbe cu fratele lui Michael Jackson, Randy.

`M-am intalnit cu el pe holurile Sony Music L.A. si am schimbat cateva vorbe, am stabilit ca urmatoarea data cand ajung prin SUA sa incercam sa compunem ceva impreuna`, a povestit antrenorul de la `Vocea Romaniei`.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea