Muzica

#maroon 5 #nelly furtado #. marius moga

Marius Moga a compus o piesa pentru Maroon 5

Marius Moga a compus o piesa pentru formatia Maroon 5 . Componentii trupei americane au inregistrat deja melodia, iar pe viitor ar putea colabora si la alte compozitii muzicale cu artistul roman.

 


In urma cu cateva luni, Marius Moga a fost in Statele Unite pentru a bate palma cu niste producatori americani. Cu ocazia vizitei sale in State, el a stat de vorba cu managerul trupei Maroon 5 si i-a dat sa asculte o piesa compusa de el. Din fericire, interpretii hitului "This Love" au apreciat melodia si chiar au inregistrat-o.

Recent, "Micul Mozart" a calatorit din nou in America, pentru a lua parte la filmarile showului "The Voice". Acolo a avut ocazia sa-l intalneasca pe liderul Maroon 5, Adam Levine. Cei doi au facut schimb de contacte si au stabilit sa lucreze si la alte piese.

Printre producatorii americani cu care a lucrat Marius Moga se numara Jimmy Harry (fostul colaborator al cantaretei Pink) si Bryan West (actualul producator al lui Nelly Furtado ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea