Muzica

#mandinga # zaleilah #mandinga zaleilah #single mandinga

Mandinga a lansat un nou single, "Zaleilah" (audio)

Trupa Mandinga a lansat un nou single, produs de Costi Ionita . Piesa se intituleaza "Zaleilah" si va fi promovata in cadrul unui nou concep de show - Club De Mandinga.

"Zaleilah" nu este doar o piesa care va rasuna in toate difuzoarele in acesata toamna, ci si o stare de spirit , un nou dans pe care membrii trupei il vor pune in scena la fiecare concert de acum inainte.

Club de Mandinga inseamna energie, dans si un sound fresh. Membrii trupei sunt gata sa urce pe scena si sa isi surprinda publicul cu cele mai cunoscute piese ale lor reintepretate intr-o maniera urbana, dance, perfect potrivita unui show exploziv.

Pentru a exemplifica noul concept de show, trupa Mandinga va urca pe scena Romanian Music Awards 2011 . Spectacolul va avea loc vineri, 16 septembrie, in Piata Sfatului din Brasov.

Din 2010, Mandinga a introdus in Romania conceptul balkan-salsa, care imbina cu succes soundul balcanic cu cel al pieselor latino.

Mandinga - Zaleilah



Sursa foto: mandinga.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea