Muzica

#concer madalina paval #madalina paval live orchestra #Madalina Paval #bucuresti

Madalina Paval Live Orchestra, concert cu piesele de pe albumul „Roiesc” pe 5 martie, in Bucuresti

Muzica lumii, muzica vie si acustica, muzica de film si muzica de dans, cu sonoritati aflate la intersectia fina intre clasic si traditional, adunate intr-un stil nou, stilul fel si fel – asa suna muzica facuta cu si pentru oameni de Madalina Paval si Alexei Turcan, alaturi de alti 11 muzicieni talentati. Impreuna sunt Madalina Paval Live Orchestra iar piese de pe albumul Roiesc vor putea fi auzite pe 5 martie, la concertul din Bucuresti, in Control Club. Biletele sunt disponibile pe Eventbook.

 

„Am scris asa cum am trait materialul, proiectul, procesul, vuietul asta. Nebuneste. Si vrem sa simtiti asta. Roiesc un dar pentru cei ce-s pusi pe cautat. Si care vorbesc tare, raspicat, cu CAPS SI BOLD despre orice gand care pare traznit sau imposibil. Despre asta am cantat si vrem sa va luati o clipa si sa roiti prin furtuna cu noi. Cand ati facut ultima oara o noapte alba pentru un “cum ar fi daca?”, spune Madalina Paval.

In luna mai trupa planuieste sa lanseze Roiesc, care e nu doar primul album in aceasta formula, ci un intreg proiect muzical cu apetit pentru storytelling, care isi doreste repunerea in valoare a tot ceea ce numim origini si radacini si care vorbeste despre ceea ce construim acum si dam mai departe. Roiesc e pentru toti cei care au uitat sau poate ca nici nu s-au gandit de unde vin, si le asaza bucatele din ei la loc, suflet cu suflet, pana se formeaza un fagure din lucrurile acelea pe care ni le spunem doar in gand.

„Pentru mine, ROIESC e o joaca! M-am jucat cu o sumedenie de idei si sunete, am cautat cele mai indraznete ritmuri si am aranjat povestiri-melodioare pentru fiecare dintre cele 13 voci ale trupei. E o stare magica cand poti sa creezi orice, te joci ar rezultatul e bucurie.”, adauga si Alexei Turcan.

Asa cum o spune si numele (a roi – roiesc), fiecare element component al albumului, incepand cu melodiile, zona vizuala, videoclipurile, evenimentele asociate, mesajele cheie transmise si asa mai departe, isi propune sa antreneze in jurul sau o dezbatere despre amprenta culturala si tot ce ne reprezinta. 7 piese vor compune Roiesc, inclusiv povestea in doua cantece Iesi Soare si piesa principala realizata pentru documentarul lansat in 2021, Romania Salbatica.

Madalina Paval Live Orchestra sunt Alexei Turcan - acordeon si chitara, Raluca Stratulat – vioara, Ioana Turcu – flaut, Cristian Chirodea – tobe, Lucian Naste – chitara, Alex Corlan – bass, Diana Ciudin – vioara, Sarah Andreescu – vioara, Larisa Retegan – viola, Mihail Grigore – violoncel, Iacob Artin Panighiant – contrabas, Alice Hristodor – harpa si Madalina Paval.

„Cantam intr-o formula care mi se potriveste perfect, o formula la care am visat inca de cand am inceput Conservatorul, cand am inteles mai bine ce inseamna sa te omogenizezi si sa fii in acelasi glas cu cei cu care canti. Despre asta este albumul Roiesc, despre impreuna si despre cantec. Un album cu muzica lumeasca si noi care ne-am adunat, roim in jurul ei. Pentru mine e un proiect care vine ca o confirmare a faptului ca visele traznite pot deveni realitate, cu oamenii potriviti pe langa tine. Noul album este despre cei care-s pusi pe cautat, personal este albumul maturizarii mele.”, mai povesteste Madalina Paval.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea