Muzica

#concerte #macy gray #concert macy gray # macy gray la bucuresti

Macy Gray va sustine un concert, pe 22 noiembrie, la Sala Palatului (Bucuresti)

Cantareata R&B Macy Gray va reveni pentru a treia oara in Romania si va sustine un concert la Sala Palatului, din Bucuresti.

Artista va avea un recital de aproape doua ore, care va cuprinde atat hituri consacrate ("I try", "Sweet Baby", "Sexual Revolution"), cat si piese de pe ultimul ei material discografic, "Covered".

Albumul "Covered", lansat in acest an cuprinde 16 piese, coverurile unor trupe celebre, cum ar fi "Here Comes The Rain Again" (Eurythmics), "Creep" (Radiohead), "Teenagers" (My Chemical Romance), "Nothing Else Matters" (Metallica), "Sail" (Awolnation) sau "Wake Up" (Arcade Fire).

Biletele pentru concertul Macy Grey intra in vanzare incepand de azi, 12 iulie si pot fi achizitionate pana pe 22 iulie, inclusiv la un pret special, cu 10% discount (200 lei, 153 lei, 126 lei si 100 lei, in functie de categorie).

Incepand cu data de 23 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi: 220 de lei, 170 de lei, 140 de lei si 110 lei.

Tichetele pot fi cumparate atat online (wwww.eventim.ro), cat si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

Macy Gray a mai fost prezenta in tara noastra in 2007 si 2009.

Foto: vanillaseven.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea