Muzica

#cursuri muzica #loredna #copii

Loredana se muta la catedra!

Loredana se muta la catedra! In perioada uratoare aceasta va preda lectii de muzica copiilor, in cadrul Atelierului de Voce si Muzica.

Artista ii indeamna pe cei mici sa viseze la o lume magica a cantecului si ii provoaca pe cei mici sa isi descopere talentul muzical. Acestia isi vor petrece ziua in compania sa si a profesorilor deja cunoscuti de la Atelierul de Voce si Muzica. Lectiile de muzica vor avea loc in perioada 6-10 aprilie, in cadrul programului "Scoala Altfel".

“Nimic nu e greu, atunci cand visele sunt indraznete. Tehnica vocala completa (CVT) m-a schimbat nu doar prin modalitatea de predare, cat si dincolo de scena. Profesorul si elevul sunt egali, iar in CVT nu exista situatie care sa nu poata fi solutionata. Vocea raspunde imediat atunci cand tehnica este folosita corect”, a declarat Lucia Ciubotaru, profesor autorizat CVT.

Oana Brutaru, vocal coach, a declarat: “Sunt bucuroasa ca pot transmite aceasta tehnica vocala revolutionara, tuturor celor care doresc sa creasca din punct de vedere muzical si artistic. Sunt convinsa ca putem ajuta si inspira cat mai multi oameni, indiferent de varsta”.

“Vreau sa ne depasim barierele impuse de propria persoana si sa dezvoltam capacitati nebanuite. Tehnica vocala completa m-a ajutat sa ma descopar si sa trec peste momentele dificile din concursul Vocea Romaniei, unde am ajuns pana in finala. Dincolo de aceasta experienta, m-a inspirat si mi-a largit orizontul”, a explicat si Maria Hojda.

Monica Goicea, profesor de vioara: “Pe durata cursurilor urmaresc sa imbin metoda de predare a instrumentului cu abordarea unei posturi cat mai relaxate, in timpul cantatului. Plictiseala si rigiditatea nu isi au locul atunci cand studiem vioara, ci transformam invatatul intr-o pasiune pe viata”.

Simona Strungaru, profesor de pian: “Cantatul la pian ne ajuta sa dezvoltam capacitatea de concentrare si de selectare a celor mai importante informatii. La fiecare curs incerc sa pun accent pe formarea unei tehnici instrumentale solide, in care dragostea pentru sunet sa primeze si sa stimuleze imaginatia sonora”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea