Muzica

#lady gaga #cenzura #backstreet boys #katy perry

Lady GaGa, Katy Perry, Backstreet Boys, interzisi in China

Ministerul Culturii din China a interzis difuzarea anumitor piese, pe motiv ca sunt inadecvate pentru public. Lady GaGa, Katy Perry si Backstreet Boys se numara printre cantaretii cenzurati in China.


Siteurile care vand sau difuzeaza muzica acestor artisti au fost somate sa scoata melodiile "nepotrivite" pana pe data de 15 septembrie . In caz contrar, vor fi date in judecata.

Sase piese Lady GaGa au fot interzise in China: "The Edge of Glory", "Hair", " Marry the Night ", "Americano", "Judas" si "Bloody Mary".

In cazul lui Katy Perry, Ministerul Culturii a interzis difuzarea piesei "Last Friday Night (TGIF)", din cauza versurilor care fac referire la alcool si menage a trois .

Potrivit siteului musicrooms.net, melodia celor de la Backstreet Boys, "I Want It That Way" si melodia lui Britney Spears "Burning Up" au fost si ele interzise, chiar daca nu contin mesaje indecente.

Sursa foto: karinatriandini.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea