Muzica

#concert #timp liber #bob marley #concerte weekend #zdub si zdob

La concerte mergem in weekend (22-24 februarie 2013)

Sfarsitul de saptamana aduce iubitorilor de muzica concerte reggae, electro, rock si folk. Pe scenele din Bucuresti si din principalele orase ale tarii vor evolua, printre altii, El Negro, Elena Gheorghe, John Digweed si Zdob si Zdub.

Vineri seara te trimitem la concertul pe care Smiley il va sustine in incinta Sun Plaza din Bucuresti, de la ora 20.00. Intrarea la acest eveniment este libera.

Esti dispus sa petreci pana in zori pe ritmuri electro? Iti recomandam sa mergi la Studio Martin, unde mixeaza argentinianul Ernesto Ferreyra. Pretul unui bilet este de 20 de lei pana la ora 1.00, respectiv 30 de lei dupa aceasta ora.


Bob Marley, omagiat in Fabrica

Ca in fiecare an, baietii de la El Negro ii aduc un omagiu marelui Bob Marley, chiar in preajma zilei sale de nastere. Concertul tribut din 2013 va avea loc in clubul Fabrica, de la ora 22.00. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Turneul "Spunk Tour" al celor de la Vita de Vie va poposi vineri seara la Cluj-Napoca. Trupa urca pe scena din Euphoria Music Hall, dupa ora 22.00. Intrarea la acest eveniment costa 15 lei.

John Digweed, unul dintre cei mai apreciati DJ din lume, mixeaza la Craiova, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 23.00. Evenimentul va fi deschis de Mahony si Gully, pretul unui bilet fiind de 50 de lei.


Concert Zdob si Zdub la Bacau

Sambata ai parte de un concert cu Grasu XXL in Piata Revolutiei din Baia Mare, de la ora 18.00. Moldovenii de la Zdob si Zdub iau cu asalt clubul bacauan The Stage, incepand cu ora 21.00. Biletele costa 30 lei (in avans), respectiv 35 lei (in seara evenimentului).

In Bucuresti ai parte de un concert gratuit cu Elena Gheorghe, Antonia, DJ Rynno & Sylvia, de la ora 18.00, in parcarea Carrefour Colentina. In Fabrica, trupa Luna Amara concerteaza dupa ora 21.00. Tot cu acest prilej, va fi proiectat in premiera noul sau videoclip, "Pietre in Alb". Intrarea la acest eveniment costa 20 de lei.

Pentru seara de duminica, iti propunem concertul sustinut de Alina Manole si Raul Kusak in restaurantul La Copac din Capitala, de la ora 20.00. Weekend-ul se incheie cu un concert special de Dragobete sustinut de trupa de muzica medievala Ad Hoc in King's Stone Restaurant, de la ora 19.00.

Sursa foto: buzznews.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea