Muzica

#dark tranquility #connect-r #bucuresti #concert #constanta #parazitii #tapinarii #concerte paste #amamaia

La ce concerte poti merge in Vinerea Mare

Pastele este o buna ocazie pentru a petrece timpul alaturi de familie si de prietenii apropiati. Pentru iubitorii de muzica insa, Pastele va fi sarbatorit in stilul propriu, pe ritmurile artistilor favoriti, in cluburi sau pe plaja alaturi de formatiile preferate. Iata la ce concerte poti merge de Paste!


Dark Tranquillity - Bucuresti

Unde: Arenele Romane, strada Cutitul de Argint numarul 3

Trupa Dark Tranquillity revine la Bucuresti pentru un concert chiar in Vinerea Mare, pe data de 3 mai la Arenele Romane. Show-ul din Parcul Carol promoveaza cel mai recent albumul al suedezilor, "Construct", ce va fi lansat in luna mai a acestui an.

Dark Tranquillity a lansat noua albume de studio, primul dintre ele, "Skydancer", fiind lansat acum 20 de ani (in anul 1993). Spectacolul lor este o combinatie intre agresivitate si melodicitate, la care se adauga o energie debordanta, dar si o interactiune foarte buna cu spectatorii.

Biletele pentru concert costa 75 de lei pana pe 2 mai si 85 de lei in ziua concertului.


Tapinarii - Constanta

Unde: Vama Veche, club La Barba Neagra

Recunoscut cu precadere pentru ironizarea in stilul caracteristic a Zilei Indragostitilor, faimosul duo de folk alternativ va fi prezent vineri, pe 3 mai, pe scena pub-ului La Barba Neagra din Vama Veche, incepand cu ora 22.00. Pretul unui bilet pentru o atmosfera creata de Tapinarii la malul marii este de 20 de lei


Connect-R - Constanta

Unde: Mamaia, club Summer Crush

Connect-R nu doarme nici in Vinerea Mare! El da startul la o super-petrecere in statiunea de top a litoralului romanesc, Mamaia. Vino si tu sa te distrezi in clubul Summer Crush la un concert marca Connect-R. Distractia pana dimineata va fi asigurata de DJ Funk. Concertul incepe la ora 23.00.


Parazitii - Mamaia

Unde: Club Megalos

Nonconformista trupa de hip hop concerteaza chiar in Sambata Pastelui incepand cu ora 22.00, in club Megalos din Mamaia. Vino si tu daca vrei sa asculti ultimul hit marca Parazitii, "Toate-s la fel" sau alte piese celebre ale trupei.

Sursa foto: iconcert.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea