Muzica

#taxi #iris #suie paparude #trooper #concerte weekend #concert taxi

La ce concerte poti merge in acest weekend

Weekend-ul se apropie cu pasi repezi, iar vremea se anunta a fi placuta in majoritatea zonelor tarii. Daca nu stii ce sa faci la finele saptamanii, noi ti-am pregatit o lista cu cateva evenimente muzicale la care poti participa. Citeste mai jos la ce concerte poti merge in acest weekend!


Vineri

Braila - Concert Tudor Gheorghe

Unde: Casa de Cultura Braila, str. Polona nr.14

Maestrul Tudor Gheorghe a plecat intr-un amplu turneu national cu spectacolul "Ce-am avut si ce-am pierdut". Intregul concert este bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu.

Bucuresti - Concert Trooper si Iris

Unde: Arenele Romane, str. Cutitul de Argint nr. 26

Una din cele mai apreciate formatii rock a momentului, Trooper, concerteaza la Arenele Romane dupa conceptul "An Iron Tribute", avandu-i alaturi pe membrii formatiei Iris. Pretul uni bilet la acest concert este de 15 lei si 30 de lei daca vrei sa ii cunosti pe baieti.


Sambata

Brasov - Concert Suie Paparude

Unde: Trippin Cafe, str. De Mijloc nr.9

Petrece o seara speciala cu baietii de la Suie Paparude. Dupa ce le asculti cele mai tari hituri, continua petrecerea in compania muzicii semnate DJ Ion.

Constanta - Concert Taxi

Unde: Club Phoenix, str. Capitan Dobrila Eugeniu nr.1

Daca vrei sa asculti live "Cele doua cuvinte", "NonStop" si "Esti iubibila", nu trebuie sa ratezi acest concert Taxi cu incepere de la ora 21.30.


Duminica

Timisoara - Concert Mircea Baniciu

Unde: Club Porto Arte, B-dul 16 Decembrie 1989

Un concert perfect pentru ultima zi din saptamana. Esti pregatit pentru o seara de folk de calitate? Vino sa-l vezi pe Mircea Baniciu, Teo Boar si Vlady Cnejevici. Invitatul special este Josef Kappl, iar pretul unui bilet este de 25 de lei.

Bucuresti - Gala Premiilor de Jazz

Unde: Club Hard Rock Cafe, B-dul Kiseleff nr.32

Iubitorii de jazz au ocazia sa asculte cateva recitaluri in cadrul Premiilor de Jazz 2012, editie ce are loc la Hard Rock Cafe incepand cu 18.30. Pretul unui bilet de intrare este de 25 de lei. Printre invitatii Galei se numara cunoscutii muzicieni Adrian Enescu, Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Alex Man si Peter Sarosi.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea