Muzica

#vunk #tudor gheorghe #bere gratis #loredana groza #concerte #concert horia brenciu #concerte luna noiembrie

La ce concerte merita sa mergi in luna noiembrie

Luna noiembrie vine cu o serie de concerte menite sa-i incante pe iubitorii muzicii de calitate. Iata cateva dintre evenimentele la care merita sa-ti cumperi bilete!

Noiembrie debuteaza in forta cu un concert sustinut pe scena Salii Palatului de unul dintre cei mai buni chitaristi ai lumii. Vorbim despre inconfundabilul Steve Vai, cel care la varsta de 12 ani lua lectii de chitara de la Joe Satriani.

Tot la Sala Palatului, dar pe 3 noiembrie, il poti vedea pe Havasi, cel care a fost desemnat "cel mai rapid pianist din lume".

Pe 11 noiembrie, in acelasi loc isi dau intalnire ascultatorii de blues. John Mayall, artistul care a cantat in anii '60 alaturi de Eric Clapton in supergrupul John Mayall & The Bluesbreakers, promite o seara magica.

In data de 14 noiembrie, Vunk, una dintre cele mai premiate formatii romanesti din ultimii ani, sustine primul concert la Sala Polivalenta. Cu acest prilej, Cornel Ilie si colegii sai vor lansa si un nou album, intitulat "Nu scapa nimeni".

Pe 16 noiembrie, Fuego ii invita pe toti admiratorii sai la un nou spectacol-eveniment, ce va avea loc la Sala Palatului. Concertul se va numi "Scrisoare catre Basarabia" si beneficiaza de prezenta a doi invitati de seama: Irina Loghin si Anastasia Lazariuc.


Tudor Gheorghe il omagiaza pe Caragiale


Tudor Gheorghe sarbatoreste Anul Caragiale printr-un spectacol special ce va avea loc la Sala Palatului. Evenimentul, intitulat "Nu se poate cu de toate" si programat sa aiba loc pe 19 noiembrie, isi propune sa readuca in atentia publicului magia creatiilor lui Caragiale.

Un alt eveniment la care merita sa-ti cumperi bilet este concertul de lansare a noului album Bere Gratis, "In fata ta". Evenimentul va fi gazduit de Teatrul National Bucuresti, pe data de 19 noiembrie.

Cantareta americana Macy Gray sustine pe 22 noiembrie cel de-al treilea concert la Bucuresti. Artista, care se poate lauda cu vanzari de peste 20 de milioane de albume, poate fi vazuta si auzita la Sala Palatului.


Soul si jazz la Sala Palatului


Pe 25 noiembrie, la Sala Palatului se vor auzi cantecele clasice ale Loredanei Groza, dar si piesele de pe noul sau album. Doua zile mai tarziu, in acelasi loc are loc concertul lui Seal, artistul care ne incanta in anii '90 cu hituri precum "Crazy" sau "Kiss From a Rose".

Calendarul concertelor lunii noiembrie se incheie cu doua concerte tribut Frank Sinatra sustinute de Horia Brenciu. Show-urile vor avea loc la Sala Palatului, pe 29 si 30 noiembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea