Muzica

#nicu alifantis #concerte #tavi colen #concerte weekend #avengue

La ce concerte mergem in weekend (30 noiembrie - 2 decembrie 2012)

Weekendul 30 noiembrie - 2 decembrie 2012 este unul festiv datorita celor doua mari sarbatori: Sfantul Andrei si 1 Decembrie. In tara au loc mai multe concerte, de la cele de muzica clasica la cele hip hop.

Iata ce concerte au loc in weekendul 30 noiembrie - 2 decembrie 2012.


Vineri, 30 noiembrie 2012

Nicu Alifantis canta la Filarmonica Mihail Jora din Bacau pe 30 noiembrie. Concertul este sustinut impreuna cu Orchestra de Camera a Filarmonicii Mihail Jora. Artistul ii are ca invitati pe Virgil Popescu si Razvan Mirica. Concertul lui Nicu Alifantis incepe la orele 19:00.

In Bucuresti, in seara de 30 noiembrie are loc in The Art Studio concertul Backstage Boys si Obligo. Cele doua trupe de improvizatie canta, danseaza, recita si interpreteaza poezii. Spectacolul este sustinut de catre Vlad Spilca, Catalin Cosarca, Bogdan Untila si Alexandru Mihalache. Biletul costa 25 lei.

Fanii lui Tavi Colen il pot vedea pe artist in concert in Bucuresti in The Artist Studio, unde acesta sustine un spectacol cu balade romantice. Spectacolul incepe de la orele 23:00, iar un bilet costa 20 lei.

Trupa de inspiratie medievala Ad Hoc sustine un concert in Club Vertigo din Bucuresti. Concertul se numeste "Blestemul Piratilor" si este sustinut de Sergiu “Corbu” Boldor, Adrian “Soimu” Bologa, Dan “Ursu” Olar, Lucian Simon, Igor Antoniuc si Ciprian Musat. Trupa prezinta melodii medievale interpretate in stil propriu. Un bilet costa 15 lei.


Sambata, 1 decembrie 2012

Sambata are loc in The Push din Bucuresti concertul "MAREA UrNIRE". Concertul este sustinut de artistii Dragonu’, Emil Teleaga (AFO), Morometzii, Mr. Levy, Dan Basu, Karie, Gani&Liry, Bogdan (El Negro), Xela Nam, Pumn de Tarana si Kapushon.

Trupa Avenue are un concert in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Trupa specializata in cover-uri a pregatit un program cu hituri din repertoriul lui Cher, U2, Duran Duran etc.


Duminica, 2 decembrie

Iubitorii de hip hop pot merge duminica in Elephant Pub din Bucuresti, unde sunt invitati mai multi artisti: CenzuraH, Zmili, Domnul Udo, Dvorakk & Versatil, Ovo, Valentin Sec. Pretul unui bilet este 10 lei.

Duminica seara, la Ateneul Roman din Bucuresti are loc un concert de pian sustinut de Alfredo Perl. Concertul este ultimul dintr-o serie dedicata pianistului roman Dinu Lipatti. Alfredo Perl, artist originar din Chile, se afla la al doilea sau spectacol in Romania, primul avand loc cu ocazia Festivalului International George Enescu.

Sursa foto: protvmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea