Muzica

#vita-de-vie #concerte #directia 5 #zdob si zdub #omul cu sobolani #concerte weekend

Nu rata cele mai interesante concerte din acest weekend

Pentru acest final de saptamana iti propunem sa fredonezi "In The Summertime" alaturi de Mungo Jerry, "Am nevoie de tine" cu Directia 5, dar si "Ozosep" cu Vita de Vie. Mai multe detalii despre concertele din acest weekend gasesti in cele ce urmeaza.

Cea mai mare densitate de concerte bune este in Capitala. Alina Manole si Raul Kusak iti propun vineri seara o combinatie sensibila de folk-jazz, incepand cu ora 20.15, la Clubul Taranului. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Pentru un concert de rock alternativ de calitate te trimitem in Why?Not, unde te asteapta cei de la Omul cu Sobolani. Concertul incepe la ora 22.00, iar pretul unui bilet este de 20 lei.

Esti pregatit pentru o lunga seara pe ritmuri electronice? Iti recomandam show-ul Munk si Gemini Bros din Control, de la ora 22.00. Intrarea costa 30 lei. "In the Summertime", marele hit al trupei Mungo Jerry, va rasuna in Hard Rock Cafe. Pentru acest eveniment mai sunt disponibile bilete de 50 de lei, categoria de 80 de lei fiind epuizata.

Cei de la Luna Amara propun un concert acustic in Iasi, la Teatru Fix, de la ora 21.00, pretul unui bilet fiind 20 de lei. Vita de Vie isi continua turneul national "Spunk 2013" si ajunge vineri la Galati, pe scena clubului Zodiar.

Directia 5 - 2 show-uri inedite in Constanta

Directia 5 isi scoate la randul ei chitarele din priza pentru show-ul de la Clubul Phoenix din Constanta. Evenimentul va incepe la ora 21.30, iar pretul unui bilet este de 50 de lei.

Directia 5 ramane in Constanta si sambata seara. Pe scena aceluiasi club, tot de la 21.30, Cristi Enache si colegii sai propun de aceasta data un show 100% electric.

Tot in Constanta ii puteti vedea in actiune pe moldovenii de la Zdob si Zdub. "Boonika bate toba", "Dj Vasile" si "Zdubii bateti tare" sunt piesele care se vor auzi de la ora 22.00 in Club Doors. Pretul unui bilet este de 30 de lei.

Ultimele doua concerte la care merita sa mergi in weekend se desfasoara in cluburile bucurestene. Pete Tong, o legenda a muzicii electronice, mixeaza in Red Club, deschiderea fiind asigurata de Adrian Eftimie. Biletul la acest eveniment costa 60 de lei. PACT, trupa infiintata de Leo Iorga si Adrian Ordean, isi va instala sculele in The Artist Studio, acolo unde se vor auzi cele mai indragite piese din repertoriul Compact. Intrarea costa 15 lei.

Sursa foto: romanialibera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea