Muzica

#concerte bucuresti #concerte weekend #concert horia brenciu #recomandari concerte

La ce concerte mergem in weekend

In ultimul weekend al lunii martie esti asteptat la o serie de concerte care te vor binedispune. Majoritatea cluburilor din capitala au in program concerte inedite, unde vei petrece momente placute.


La ce concerte mergem sambata

Concert Horia Brenciu

"Prima data a fost o simpla piesa. Apoi, a devenit un hit. Astazi, este mai mult decat o traditie, este o stare de spirit ." Sunt cuvintele artistului care, in urma cu un an, facea un troc cu publicul sau: bucurie contra aplauze.

"Fac ce-mi spune inima", un eveniment marca Horia Brenciu , este un show unde interactivitatea atinge cote maxime.

Hot Casandra in Club Control

Pe scena vor urca doua dintre cele mai proaspete nume ale scenei new-pop romanesti, Yelllow si Hot Casandra.

Hot Casandra este un proiect muzical atipic, in spatele caruia se afla vocalistul Paul Ballo. Yell (sunet digital, acut) si Low (bass, downtempo) reprezinta un mix electronic de la sunete groove la linii melodice alternative sau sample-uri trip-hop.

Pistol cu Capse in Club Fabrica

Formatia Pistol cu Capse va sustine un concert unplugged in clubul Fabrica, sambata, 24 martie. Concertul va incepe de la ora 22.00 si va marca lansarea celui de-al doilea album din discografia formatiei. Invitati speciali vor fi membrii supergrupului Tribute to Paramore, care vor sustine un set acustic.

La ce concerte mergem duminica

Keira is You la Control Club

Duminica, 25 martie, de la ora 21.00, in Club Control are loc concertul Keira is You. Intrarea este 10 lei.

Concert Cristi Dumitrascu si Andreeas Aron in Club Damage

Cristi Dumitrascu, cel care reuseste intotdeauna din spatele microfonului sa transmita o energie pozitiva, un "fior si bazdac" cum spune el, te asteapta impreuna cu Andreeas Aron, (contrabas), la o noua seara cu muzica buna, cu mult umor, si cu multa caldura, o alternativa deosebita de petrecerii a serii de duminica.

Clubul Damage este gazda acestui eveniment semnat Cristi Dumitrascu si Andreeas Aron. Intrarea este 10 lei.

Tribute to Queen in Jukebox Venue

Jukebox Venue te invita la o seara speciala dedicata legendarei formatii Queen. Nu rata o seara extraordinara alaturi de Marfar si de Bogdan Bradu. Marfar este una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. Formatia se remarca prin interpretarea melodiilor intr-un mod inedit, extravagant si plin de energie. Alaturi de Marfar, va canta si Bogdan Bradu.

Dj Shego va incalzi atmosfera pana dimineata. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea