Muzica

#sala palatului #andra #concerte #vunk #concerte weekend #stefan banica

La ce concerte mergem in weekend (16-18 noiembrie 2012)

Finalul de saptamana iti aduce pe langa binemeritatele zile libere si o serie de concerte la care merita sa mergi. Fuego vine un nou spectacol pe scena Salii Polivalenta, Stefan Banica, Vita de Vie, Directia 5 si Celelalte Cuvinte isi continua turneele nationale, iar la Sala Radio sustine un spectacol indragitul rapsod Grigore Lese.

Incepem seara de vineri in forta cu petrecere J'ai electro la care vor participa Suie Paparude, ROA, DJ Marika si o serie de invitati speciali: Greeg, D-Laid, NotsocommonDJ, MoonSound si Happy Guttenberg. Evenimentul se desfasoara in incinta clubului bucurestean Studio Martin, de la ora 22.00. Pret bilet: 5 lei.


Un concert de suflet pe scena Salii Palatului

Tot in Capitala, mai precis pe scena Salii Palatului, Fuego propune fanilor un nou spectacol, intitulat "Scrisoare din Basarabia". Concertul incepe la ora 19.00. Cel mai ieftin bilet costa 35 de lei.

Iubitorii de rock au la dispozitie mai multe evenimente interesante: Celelalte Cuvinte (Timisoara, Setup Venue, ora 21.00), Vita de Vie (Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava), Omul cu Sobolani (Bucuresti, Club Fabrica, ora 22.00)

Tot vineri iti propunem si un festival de muzica folk. Este vorba despre Festivalul Concurs Ziua de
Maine ce se va desfasura de la ora 19.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia. Vor sustine concerte artisti ca Nicu Alifantis, Mircea Baniciu sau Daniel Iancu.


Andra si Vunk poposesc in vestul tarii

Seara de sambata vine cu concerte marca Subcarpati (Constanta, Club Goblin), Alb Negru (Bucuresti, Barletto Club), Delia (Brasov, club Kasho), Directia 5 (Constanta, club Phoenix), Stefan Banica (Ploiesti, Casa de Cultura a Sindicatelor). Merita amintita si petrecerea electro Cadenza Vagabundos gazduita de Sala Polivalenta din Bucuresti, la care vor mixa Luciano, Mendo, Ernesto Ferreyra si Technasia.

Iata-ne ajunsi si la seara de duminica. Finalul de weekend aduce show-uri extraordinare cu crema artistilor autohtoni. Pe Andra o poti vedea si auzi la Lotus Center din Oradea, Stefan Banica poposeste la Casa de Cultura a Sindicatelor din Iasi, in timp ce baietii de la Vunk ajung la Oradea (Oradea Shopping City).

Nu putem incheia seria recomandarilor de weekend fara a aminti de spectacolul de world music pe care rapsodul Grigore Lese il va sustine la Sala Radio in compania unor artisti din Pakistan (Fareed Ayaz Qawwal & Brothers) si Siria (Iosif Shattahi).

iconcert.ro, bestmusic.ro

Sursa foto: MediaPro Music

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea