Muzica

#hard rock cafe #weekend #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (11-13 ianuarie 2013)

Nu ti-ai facut inca un program pentru weekend? Noi te invitam sa sfidezi gerul de afara si sa mergi la o serie de concerte care merita bifate in acest final de saptamana.

Vineri seara, de la ora 23.00, clubul bucurestean Energiea ti-a pregatit un amestec exploziv de jazz, blues, hip-hop, funk si electro. Trupa responsabila cu aceste sonoritati se numeste The Correspondents si provine din Marea Britanie. Cei de la The Correspondents au avut ocazia sa cante in ultimii doi ani pe scenele unor festivaluri europene de renume, intre care Glastonbury si Bestival.

Iubitorii de muzica clasica au la dispozitie doua concerte. Primul, sustinut de Orchestra simfonica si Corul Filarmonicii George Enescu, va avea loc la Ateneul Roman. La Colegiul Academic, cunoscut si sub numele de Casa Universitarilor, are loc concertul de Anul Nou al Firlarmonicii de Stat "Transilvania".

Ziua de sambata este mult mai bogata in evenimente muzicale. In Capitala au loc patru evenimente care merita toata atentia ta. Astfel, in Clubul Why Not sustin concerte Antarctica si The Boxes, incepand cu ora 21.00. Intrarea costa 15 lei.


Concert de coveruri la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe a programat de la ora 22.30 un concert de coveruri cu Emanuel Mirea Band, o trupa infiintata de Emanuel Mirea, fostul membru al grupului Stigma.

In setlistul serii vor figura care au scris istorie: "I Want to Break Free" (Queen), "Suspicious Minds" (Elvis Presley), "Sex Bomb" (Tom Jones). Pretul unui bilet este de 25 lei.


Seara electro in Kristal si Control Club

Continuam oferta zilei de sambata cu doua evenimente electro. Paul Ritch, Alexandru Jijian si Alin Stoica mixeaza la Kristal Club in cadrul petrecerii Soled Out (pret bilet: 30 lei), iar la Control Club vor evolua Plurabelle, Casetofoane, Coughy si Younkarls & Coughy. Intrarea la evenimentul din Control costa 15 lei.

Ultimele doua evenimente notabile din acest weekend au loc tot sambata. Pe partia de ski Kalinderu din Busteni se va auzi hip-hop combinat cu elemente etno in interpretarea celor de la Subcarpati. La Cluj-Napoca, clubul Irish Music& Pub gazduieste o seara rock. Pe scena vor evolua trupele Whispering Woods, Synethic si Scarecrown.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea