Muzica

#vama #vita-de-vie #concerte #timpuri noi #parazitii #concerte weekend

La ce concerte mergem in weekend (1-3 martie 2013)

Primul weekend al lunii martie aduce in salile de concerte si in cluburile din principalele orase ale tarii show-uri cu nume mari precum Smokie, Vama, Vita de Vie sau Timpuri Noi.

Vineri te trimitem sa-i vezi pe cei de la Vama in True Club din Capitala. Tudor Chirila si colegii sai isi dau intalnire cu fanii dupa ora 22.00. Pretul unui bilet este de 60 de lei.

Timpuri Noi, una dintre cele mai indragite trupe rock romanesti din anii '90, are concert de la ora 21.00 in Clubul Taranului, intrarea la acest eveniment costand 25 de lei. Esti gata pentru noaptea plina de ritmuri electro? Iti recomandam petrecerea din Kristal Club, cu Manu Gonzales, Raoul, Alin Stoica si AudioPulse la platane. Intrarea este libera pana la ora 0.00, iar dupa ora 0.00 se percepe o taxa de 20 de lei.


Concerte Parazitii si Kumm la Cluj Napoca

In tara, ai parte de concerte cu Vita de Vie (Club Hand, Iasi), Parazitii (Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca) si Kumm (Flying Circus Pub, Cluj-Napoca).

Sambata seara, rapperul Guess Who canta "Manifest", "Locul potrivit" si hit-uri din repertoriul sau in Club Barletto din Bucuresti. In Hard Rock Cafe, se aud cele mai tari piese Queen, in interpretarea lui Joseph Lee Jackson, unul dintre cei mai talentati artisti tribut Freddie Mercury. Preturile biletelor variaza intre 40 si 120 de lei.

Vrei sa asculti jazz de calitate? Iti recomandam spectacolul "My Voice, My Religion", sustinut de Ozana Barabancea la Godot Cafe-Teatru, de la ora 22.00. Intrarea costa 30 de lei.

Turneul national "Spunk" al celor de la Vita de Vie poposeste sambata in Pub Subway din Bacau, in timp ce Daddy J de la Massive Attack mixeaza de la ora 22.30 in parcarea subterana a stadionului Cluj Arena din Cluj Napoca. Pretul unui bilet este de 50 de lei.

Am ajuns si la cel mai important eveniment muzical al weekend-ului. Pe scena Salii Palatului din Capitala vor poposi britanicii de la Smokie. Din setlistul concertului nu vor lipsi piese de rezistenta ca "Mexican Girl", "Living Next Door To Alice", "Needles and Pins". Preturile biletelor variaza intre 90 si 250 de lei.

Sursa foto: tudorchirila.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea